وي گفت: در نخستين اقدام پس از ارزيابي نياز دارويي مردم سيل زده، کارگروهي براي تهيه اقلام دارويي تشکيل که متعاقب آن، نخستين محموله دارويي از طريق هلال احمر جمهوري اسلامي به اين کشور ارسال شد.
وي افزود: در اقدام بعدي، تيم کارشناسي پزشکي از طرف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي جهت ارزيابي وضعيت بهداشتي و شيوع بيماريها به کشور پاکستان اعزام شد که گزارش ارائه شده از سوي اين تيم پزشکي مبناي اقدامات و کمکهاي بعدي ستاد هماهنگي امدادرساني به سيلزدگان پاکستاني خواهد بود.
دکتر نيکنام تصريح کرد: براساس گزارشات ارسالي از سوي تيم پزشکي، نيازسنجي و امکان سنجيهاي لازم انجام شد و احداث بيمارستان صحرايي در دستور کار قرار گرفت و منطقه لارکانو، با استقرار 9 کمپ اضطراري براي سيلزدگان پاکستاني، براي اين اقدام در نظر گرفته شده است. همچنين براي هر سه کمپ بيمارستاني، يک دستگاه اتوبوس آمبولانس و يک دستگاه آمبولانس معمولي پيشبيني شده است و مرکزيت خدمترساني به اين 9 کمپ، يک بيمارستان صحرايي است.
قائم مقام وزير در امور بينالملل درخصوص تأمين نيروي متخصص و پزشک براي بيمارستانهاي صحرايي گفت: براي هر کمپ 105 نيروي پزشک در نظر گرفته شده است و در صورت اعلام مقامات پاکستاني، اين آمادگي در ستاد هماهنگي وجود دارد که کمکهاي مورد نياز اين کشور در زمينههاي مختلف به اين کشور ارسال شود./122
انتهای پیام/